OLCAY BOLELLİ

Olcay 11 Şubat İzmir doğumlu. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı ses eğitimi bölümünden mezun olan sanatçı halen Sakarya üniversitesi uluslararası ticaret Bölümünde yüksek lisansına devam etmekte ve ayrıca Konya Selçuk Üniversite'sinde de yüksek Lisansını tamamlayan Olcay Bolelli müzik öğretmeni olup, fırsat Bulduğu takdirde tecrübelerini yeni nesillere aktarmayı amaçlamıştır.
 
Küçük yaşlardan itibaren arayışını hem spor Alanında ham de sanatsal alanlarda sürdürmüş birçok branşla lisans düzeyinde ilgilenmiş daha sonrasında ruhunu koparamadığı artık bir yaşam biçimi olan yazılarını bestelerini enstrüman kabiliyetini hayatının her Alanına alarak Lise Yıllarına kadar farkında olmadan biriktirdiği birçok söz ve beste yapmış ve yine aynı yıllarda sahne performanslarına başlamıştır.
Yaptığı çalışmalarla kısa zaman da dikkatleri üzerine çeken Olcay Bolelli, bir dönem TRT kökenli çok değerli hocalarından radyo programcılığı ve Diksiyon dersleri almış özel radyolarda radyo programcılığı ve spikerliği yapmış (Metropol fm, Radyo Ege Kampüs), iki dönem İZMİR TED kolejinde gitar eğitmenliği de yapmıştır.
2006’da tanıştığı ve kısa sürede dostluk kurduğu Aysuda Ülkü Zeren bestelerini TMC ailesiyle tanıştırmasına vesile olmuştur
2014 yılı içerisinde PMC ailesine katılan Bolelli ilk albümünü PMC ve ARPEJ Yapım'ın desteğiyle müzik severler'in beğenisine sunmuştur.
Müziğe aşık olan Bolelli, sahnede bu aşkını tüm şeffaflığıyla dinleyicilerine hissettirmektedir. İlk çalışmasını 15 Aralık 2014'te müzik severler'in beğenisine sunan Olcay Bolelli Hayatında her şey de olduğu gibi ilk albümü "HOŞGELDİN" i de aşkla, ince ince dokuyup hazırlamıştır. Albümde “Hoş geldin” ve "seni ben", ( hoşgeldin Akustik versiyon),(seni ben versiyon) isimli dört tane şarkı bulunmaktadır.
Olcay Bolelli'nin sahne ve beste çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
OLCAY BOLELLİ, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ