AYŞE ( AYSHE) AKIN

Ayşe ( Ayshe) Akın Kimdir :
Şarkıcı ve oyuncu ilk olarak Muhteşem Yüzyıl’dizisinde Cenevizli Güzel rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Cem Belevi’nin, DMC’den yayınlanan Kim Ne Derse Desin düeti ilk kez ve sadece netd Müzik’te yer aldı. Sesi kadar danslarıyla da büyüleyen oyuncu adını artık Ayşe Akın olarak kullanmaya karar vererek ve müzik dünyasında ise Ayshe Feat olarak yoluna devam edecek.
Eski Belçika güzeli, dört dil bilmektedir. Yurt dışında yaşadığı için adında ki Ş harfini S diye okuduklarından dolayı ismini Ayshe olarak değiştirdiğini ifade eden güzel yıldız Türk örf ve âdetleriyle mi yoksa Belçika kültürüyle mi büyüdünüz sorusuna Evde tamamen Türk âdetleri hâkimdi cevabını vermiş.
Henüz 4 yaşındayken annesinin kendisini ajansa kaydetmesiyle daha o yaşlarda fotomodellik yapmıştır. 
Muhteşem Yüzyıl Seçmelerine girerek Altı ay sonra İtalyan bir prenses karakteri için çağrılan genç yıldız arkadaşıyla birlikte gitmiş olduğu bir ses yarışmasında oturduğu yerde şarkı söylerken DMC’nin patronu Samsun Demir’in ilgisini çekmişti.
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
AYŞE ( AYSHE) AKIN, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ