SELÇUK BALCI

4 Temmuz 1988 Rize / Çayeli doğumludur. Köyü Sefalı'da ilk okulu bitirdikten sonra, ailesiyle birlikte Ankara'ya yerleşmiştir.

Çocuklukta başlayan bağlama merakı Lise yıllarında yerini kemençeye bırakmıştır. Karadeniz müziğiyle ilgilenen bir çok sanatçıya kemençesiyle eşlik ettikten sonra 2011 yılında Kalan müzikten çıkardığı Patika adlı albümüyle artık kendi konserlerini ve programlarını yapmaya başlamıştır.İki yıl stüdyo çalışmalarına ara veren Selçuk Balcı 2013 Ağustos ayında Mila isimli yeni bir albüm çalışmasını dinleyicilerine sunmuştur.

Mila
Ağustos 2013 tarihinde bir önceki albüm gibi Kalan Müzik etiketiyle piyasaya çıktı.[5] Albümde 12 şarkı yer aldı. Albümde bulunan şarkılardan bir tanesinin sözlerini annesi yazdı. Albüm genel olarak Karadeniz yöresine ait anonim türkü ile horon melodilerinden ve Selçuk Balcı'nın kendi bestelerinden oluştu.

Albüm TTNET Müzik platformunda indirilebilir olarak satışa sunuldu.20 Ağustos 2013 tarihinde ise iTunes Store üzerinde tüm şarkılar satışa sunuldu.

Felamur

Mayıs 2016 tarihinde yine Kalan Müzik etiketi ile piyasaya çıktı.Albümde 12 şarkı yer aldı.Albümde 1 tane kemençe düeti (enstrümantal) eser bulunmaktadır. Albümde Niyazi Koyuncu,Resul Dindar,Selim Topsakal,Aydoğan Topal,Tanju Topal,Yusuf Aydın,Cengiz Alkan,Göksel Bektaş,Sevgi Bonabian,Anıl Türkyılmaz,Nursel Mumcu,Selçuk Balcı vokaldedir.

Albümleri:
Patika - 2011
Mila - 2013
Felamur - 2016
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
SELÇUK BALCI, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ