İPEK TANRIYAR

İpek Tanrıyar, 25 Ekim 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.
İlk orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi’nde turizm otelcilik okudu.
1997 yılında Hey Girl dergisinin düzenlediği yüz güzeli yarışmasında yüz güzeli seçildi.

Aynı yıl Neşe Erberk model ajansında manken ve fotomodel olarak çalışmaya başladı.
70’e yakın reklam filminde rol aldı.
Yine 1997 yılında Miss Model Of Turkey yarışmasında 3.oldu.
Aynı yıl televizyon sunuculuğuna da adım atarak pek çok program sundu.
Yine o sene tanıştığı Türk Böbrek Vakfında aktif olarak görev almaya başladı. Diyaliz merkezine 3 diyaliz makinesi bağışlayarak bu yıl böbrek vakfı mütevelli heyeti üyesi olmayı hak kazandı.
2000 yılında tv’de birlikte çalıştığı Süheyl-Behzat Uygur’la tiyatroyla tanıştı.1 yıl boyunca Teleköle isimli komedi oyununda Türkiye turnesi yaptı.
2012 yılında Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu’nda 1 yıl sahneye çıktı.
2000 yılında Lacoste firmasının tek Türk mankeni olarak dünya kataloğuna seçildi.

2004-2005 yılları arasında Milano’da faaliyet gösteren 2morrow Model Agency’de modellik yaptı. İtalya’da pek çok dergi kapağında ve katalogda yer aldı.
Yine 2005 yılında kendi şiirlerinden oluşan ve geliri Türk Böbrek Vakfına bağışlanan İpek Böceği isimli bir şiir kitabı çıkardı.
Şahane Pazar programında 6 yıl yardımcı sunuculuk yaptı, Devamında İster İnan İster İnanma, Çarşı Pazar, İpek Yolu, Sağlıklı Günler, Akıllı Yatırım, Doktorumun Mutfağı gibi pek çok programın sunuculuğunu yaptı.
Tüm bunların yanı sıra Serseri, Sensiz Olmuyor, Japonyalı Gelin, Hayal ve Gerçek, Sıla gibi önemli dizi film projelerinde oyunculuk yaptı.
Hala TRT Okul’da ekrana gelen sağlıklı yaşam programı olan Doktorumun Mutfağı adlı programı sunmaktadır.
Bunun yanı sıra modellik, tanıtım, tiyatro, dizi oyunculuğu, özel gece, bayii toplantısı ve festival sunuculuğuna devam etmektedir.
Bu yılın başında pek çok reklam şirketiyle beraber defile organizasyonları ve koreografi alanında da çalışmalarına başladı.
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
İPEK TANRIYAR, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ