İZZET YILDIZHAN

1 Nisan 1966 tarihinde Diyarbakır-Çermik'te doğdu. Güneydoğu'nun genel koşulları yüzünden çalışmak zorunda olduğu için ilkokulu ikinci sınıftayken bırakmak zorunda kalarak, ilk ve orta okulu dışardan bitirdi.10 çocuklu ailenin en küçük ferdi olan İzzet Yıldızhan, kebapçı çırağı olarak çalışma hayatına devam etti ve daha sonra kebap ustası oldu. Bu mesleğine Ankara'da devam eden Yıldızhan, aynı zamanda profesyonel olarak müzik hayatına da Ankara’da atıldı. Fevzi Atlıoğlu ile tanışarak müzik dersleri almaya başladı. Bir müddet sonra gece klüplerinde sahne almaya başlayan Yıldızhan, kebapçılığı bırakarak sadece müzik ile devam etti. Ankara pavyonlarında başlaya sahne hayatını o dönemin çok önemli starlarının sahne aldığı Altınnal Gazinosu’na kadar taşıdı.

İlk albünü Selami Şahin’in teklifini kabul ederek yaptı. “İsimsiz asker – sen yoksun” albümünden sonra ikinci albümü “Nerelerdesin”i arkadaşı Emrah’ın desteği ile onun firmasından çıkarttı. Klip Müzik’te yaptığı üçüncü albümü ile geniş kitlelere ulaştı “Birisi” ile şöhreti yakaladı. Aynı yıl başrolünü oynadığı “Birisi” adlı dizi ile hayranlarının gönlüne taht kurdu. Yine “Birisi” albümü ile Magazin Gazetecileri Derneği altın objektif ödülünü “yılın sanatçısı” ünvanıyla aldı. Gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın teklifi ile İstanbul’da ilk sahne hayatına Büyük Maksim Gazinosu’nda başladı.

1980 yılı itibariyle başlayan profesyonel müzik hayatına 10 albüm, 1 TV dizisi, 5 büyük kanalda show programı, sayısız ödül ve plaketler sığdırdı.

İzzet Yıldızhan, başarılı sahne çalışmalarının yanı sıra, kurduğu müzik şirketi ve İzmir’de yaptığı 5 yıldızlı oteli ile iş dünyasında da başarılı bir grafik çizdi.

Albümleri :
1994 – İsimsiz asker – sen yoksun
1997 – Nerelerdesin – Sevmişim Seni
1999 – Birisi
2000 – Kıyamam
2001 – Ağlattın Anamı
2002 – Ben Demiştim
2005 – Canımın İçi
2007 – Tokat
2009 – Sen Deli Misin
2013 – Sevgilim

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
İZZET YILDIZHAN, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ