AYHAN AŞAN

1968 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Balıkesir´de tamamladı. 9 yaşında başlayan müzik aşkı özel musiki dersleri alarak o yıllarda devam etti. 

Daha sonra Türkiye genelinde yapılan ses yarışmalarında 3 kez Türkiye birincisi seçildi.1987 yılında yapılan Altın Lale Ses Yarışması ile profesyonel sanatçılığa adım attı.Türk Sanat Müziği dalında Günaydın Gazetesi´nin düzenlemiş olduğu yarışmayı birincilikle kazanarak yoluna devam etti. Üsküdar Musiki cemiyetinde 3 yıl Türk Müziği eğitimi aldı. 

DİSKOGRAFİ 
Senin İçin Buradayım 
Bekarım 
Sen de mi? 
Gidemezsin 
Hatıralar 
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
AYHAN AŞAN, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ