DOĞUKAN MANÇO

Doğukan Hazar Manço, (d. 19 Mayıs 1981, Belçika) Türk şarkıcı ve DJ. Barış Manço'nun büyük oğludur.

Çocuk yaşlarda özel piyano ve gitar dersleri almaya başladı. Ancak babasının ani ölümünden sonra müzik ve medya alanlarına çıkmadı. Uzun süren sessizliklerden sonra, aralıklarla 11 yıl süren radyoculuk deneyiminin sonlarına doğru babası adına düzenlediği bir anma etkinliği ile 8 Şubat 2009 yılında Beyoğlu'nda bir mekanda ilk defa kalabalık önüne çıkıp canlı DJ performansını sergiledi. 

Çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde DJ'lik yaptı. 2012 yılında kurduğu Manço Prodüksiyon'un ilk ürünü ''Binlik Demlik'' adlı ilk single çalışmasıyla müzik marketlerinde yerini aldı. Yaklaşık 4 yıldır kariyerini DJ'lik ve müzik prodüktörlüğü üzerine kuran Manço, ikinci teklisini 90'ların en çok ses getiren şarkılarından bir olan ''Sakin Ol'' parçasını, Tuğba Yurt ile yeniden yorumladı. 2014 yılının en çok dinlenen parçalarından oldu.

Çalışmaları:
Binlik Demlik - 2012 (single)
Sakin Ol! - 2014 (single) Ft. Tuğba Yurt
Yüzleşme - 2016 (single) Ft. Funda
Ayı - 2017 (single) Ft. Barış Manço [Remake]
Zalim Sultan - 2018 (single) Ft. Emre Altuğ

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
DOĞUKAN MANÇO, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ