CEFİ

Konservatuar zamanlarında Yunanistan’a giden ve müzik çalışmalarına orada devam eden, başta Kaiti Garbi, Angela Dimitriou gibi dünyaca ünlü Yunan starlarla da çalışmalar yapan Cefi, “%100 AŞK” adlı albüm çalışması ile Türkiye’ye olan özlemini gideriyor.
 
Sözlerini Cefi  ve Pelin Alptekin’in birlikte yazdıkları albüm ile aynı adı taşıyan çıkış parçası “%100 AŞK”’ın bestesi Nikos Vaksavanelis’e ait. Yunanca orijinal adı “EİSAI OTİ NA NAI” olan şarkının Yunanca Orijinal ve Türkçe Remix versiyonlarının da yer aldığı 7 track’dan oluşan “%100 AŞK” adlı albümü çok yakında piyasa olacak….
 
 
Kimdir?
Asıl adı CAFER TAYUK olan CEFİ 17 Nisan 1982 de Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini bu şehirde tamamladı. Lisede başlayan müzik hayatını Pamukkale Üniversitesi müzik bölümünü kazanarak pekiştirdi. Üniversite yıllarında sahne çalışmaları da yapan Cefi başta İzmir olmak üzere, Denizli, Antalya, Adana, Marmaris, Bodrum, Kıbrıs, Atina gibi birçok şehirlerde sahne çalışmaları yaptı...
2004 yılında Konservatuar son sınıfında iken okulu bırakıp Yunanistan'ın Atina şehrine yerleşti ve sahne çalışmalarına Atina'da Yunanca ve Türkçe devam etti.. CEFİ bu süreçte Yunanca’yı ve Yunanca repertuarını geliştirerek başta Kaiti Garbi , Angela Dimitriou ,Lefteris ,Pantazis olmak üzere ünlü Yunan starlarla Atina, Selanik, Rodos ve Larisa gibi çeşitli Yunan şehirlerinde sahne çalışmaları yaptı.. Bu sırada ona CAFER demekte zorlanan Yunanlı patronu CEFİ diye seslenmeyi sürdürünce bu isim kendisine sahne ismi olarak kaldı...2012 yılında Kaiti Garbi ile istanbul Günay'da sahne alan CEFİ İstanbul’dan gelen teklifler ve Türkiye'ye olan özleminden dolayı İstanbul’da kaldı.. CEFİ halen sahne çalışmalarına Bodrum ve İstanbul’da devam etmektedir...
 
CEFİ  “%100 AŞK”
Türkçe Söz          : CEFİ & PELİN ALPTEKİN
Müzik                   : NİKOS VAKSAVANELİS
Düzenleme        : ATINÇ TOMBAK
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
CEFİ, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ