GENCO ARI

9 yaşında İ.Ü. Devlet Konservatuarı' na kabul edilen, altı ayda altı sınıf birden atlayarak lisans programına geçen ve 14 yaşındayken artık kendi bestelerini çalmaya başlamış bir müzik dahisi, kompozitör, aranjör ve piyanist. 2003' te katıldığı Quartet Muartet adlı grubuyla, müziklerine de imzasını attığı iki modern caz albümünden sonra, Mess Production' la anlaşarak cazseverlere WIZART adında yepyeni bir albüm hazırladı.

Aslında yıllardır birlikte çaldığı arkadaşlarıyla hazırlamayı düşündüğü bu albüm, İstanbul Jazz Center' ın kurucusu ve Mess Production' ın sahibi Süha KURULTAY'ın sunduğu imkanlarla, genç müzisyeni, düşlerindeki dünya çapında isimlerle buluşturdu. Davulcu Dave WECKL, basçı Anthony JACKSON, elektrik gitarcı Mike STERN ve saksafoncu Bob FRANCESCHINI ile birlikte yapılan kayıtlar, Genco için hayatı boyunca unutamayacağı bir deneyim niteliği taşıyor. 

Genco ARI… 2003' te katıldığı Quartet Muartet adlı grubuyla, müziklerine de imzasını attığı iki moderncaz albümünden sonra, Mess Production' la anlaşarak cazseverlere WIZART adında yepyeni bir albüm hazırladı. Aslında yıllardır birlikte çaldığı arkadaşlarıyla hazırlamayı düşündüğü bu albüm, İstanbul Jazz Center' ın kurucusu ve Mess Production' ın sahibi Süha KURULTAY'ın sunduğu imkanlarla, genç müzisyeni, düşlerindeki dünya çapında isimlerle buluşturdu. Davulcu Dave WECKL, basçı Anthony JACKSON, elektrik gitarcı Mike STERN ve saksafoncu Bob FRANCESCHINI ile birlikte yapılan kayıtlar, Genco için hayatı boyunca unutamayacağı bir deneyim niteliği taşıyor.


Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
GENCO ARI, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ