MURAT KEKİLLİ

Murat Kekilli 1968/04/18 ylnda aslen Adana merkezde dodu. lk, orta lise ettik eitimini de Adana'da tamamlad. Mzik hayatna ilk piyano Ile balad. Adana'da genlik saraynnmdr Ile tanp göster onun Yanna Gidip Gelirken Orada piyano alan Bir arkadan grr. Parmaklarna bakar Tamam gzeldir ziyaretinde arkada Bar MANO'nun arksn alyordur. Ondan dolay piyanoya hayran olmu renmi ettik. Mzik hayatna piyano Ile balamtr. 1989 da askere giden Murat Kekilli 1991 askerden dner. 

1992-1993 yllarnda Adana devlet Konservatuar snavlarn Kazanan ziyaretinde Bir il Kadar devam edip ayrlan 1994'de stanbul'a gelir Daha Sonra grup almalarna balar . Var Olan Bir grupta alp ziyaretinde ilk grubumun ismi Olan Kilikyallar kurar. Bu grupta uan stanbul'un Bir ok nlleri vardr. 1996'da tekrar YOLCULAR Grubunu Ile alr Sonra FerdiFondan Eek Gzlm albmn karr ettik. 

ALBM Istenilen yere gelmediidncesi Ile firma Ile yollarn ayrr. Boaziimzik Ile anlap 1999'da Bu Akam LRM ADL albmm karr. Byk Patlama yapan ALBM Murat Kekilliyi Trkiyeye Kazandrr. 2001'in ubat aynda imkb YED-ALTI ALBM, 2004 de imkb Avara albmn karr. 2006 ylnda da Bir Ahir Zaman ADL albmn kard. lk klibi Olan Ahir Zaman'dan Sonra Ikinci klibi Sana Gl Dedim isimli parasna geldi.
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
MURAT KEKİLLİ, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ