DİLEK SERT ERDOĞAN

Dilek Sert Erdoğan Kimdir? 
Son dönemin en güçlü kadın vokallerinden biri olarak gösterilen Dilek Sert Erdoğan, 2002 yılında Show TV ‘de yayınlanan SING YOUR SONG adlı müzik yarışmasında ‘En İyi Kadın Şarkıcı’ ödülünü aldıktan sonra müzik sektörüne profesyonel olarak girdi.
 
Aynı yıl Şehir Tiyatroları’nın açmış olduğu özel sınavı kazanarak Ayla Algan, Beklan Algan,Erol Keskin  ve Mustafa Avkıran gibi kıymetli hocalarla bir sene boyunca T.A.L (Tiyatro Araştırma Laboratuarı) bünyesinde ses ve oyunculuk teknikleri,tiyatro tarihi ve felsefesi üzerine eğitim alıp araştırmalarda bulundu.
 
Yurtiçi ve yurtdışında çok değerli müzisyenlerle farklı projelerde çalışma şansına sahip olan sanatçı, 2006 yılında katıldığı; Amerika’da düzenlenen ISC (International Songwriting Competition) yarışmasında, kendine ait dört parçayla 14 bin aday arasından genel performans kategorisinde ilk 25 kişi arasına girmeyi başarmıştır. Jürisinde Universal Music Dünya Başkanı Macy Gray, Paul McCartney, Beach Boys ve Tiesto gibi dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı bu yarışma, Erdoğan’ın kendi şarkılarını üretme konusundaki ilhamına büyük ivme kazandırmıştır.
 
Çalıştığı ‘Big Band’ orkestralarının yanısıra özellikle Nardis Jazz Club ve Beyoğlu Hayal Kahvesi izleyicilerinin yakından tanıdığı sanatçı, yaşadığımız coğrafyada nadiren karşılaşılan zenci gırtlağı ve kendine has üslubuyla dinleyicilerin ve müzik çevrelerinin dikkatini çeken bir isim.
 
Soul, funk, rock ve caz örnekleriyle renklenen Jazzeeba On Air, Funk Upon A Time, Önder Focan’la birlikte yarattıkları pop, Türk Sanat Müziği, hatta arabesk türlerinde bilinen ve sevilen Türkçe şarkıların caz aranjmanlarının seslendirildiği Deformation Turk Project, Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde devam eden Akustik 45’likler ve eski ve yeni popüler Türkçe parçaların emprovize pop-caz yorumlarının yapıldığı ve büyük beğeni toplayan %100 TÜRK adlı projeler; Dilek Sert Erdoğan’ın yer aldığı çalışmalardan bazılarıdır. “Ayten Alpman Tribute” projesi ise sanatçının son sürprizlerinden.

Dilek Sert Erdoğan, Türkiye’de bir ilke imza attı…
 
Tüm söz ve müziklerin sanatçının kendisine ait olduğu, dokuz İngilizce parçadan oluşan, Türkiye’nin ilk soul albümü MOMENTS müzik severlerle buluştu. Türk müzik sektöründe daha önce yapılmış bir örneği bulunmayan albüm, caz, soul ve funk öğelerini barındırıyor.
 
Düzenlemeler müzik dünyasının “wizard” lakaplı dahi çocuğu Genco Arı’dan
Küçük bir stüdyoda ‘an’ ları kaydederken ismini bulan albümde Dilek Sert Erdoğan’a birbirinden kıymetli müzisyenler eşlik ediyor. Direktörlüğünü müzik dünyasının “wizard” lakaplı dahi çocuğu Genco Arı’nın yaptığı MOMENTS’da kendisinin de “Say May Name” adlı bir bestesi buluştu.
 
Gitarda Bilal Karaman, bas gitarda Caner Üstündağ,davulda Derin Bayhan ve klavyede Genco Arı Dilek Sert Erdoğan’a eşlik eden isimler. Ayrıca tüm eserlere  'nefes' olan diğer önemli isimler ise şöyle: Şenova Ülker (tp/flugelhorn), Bulut Gülen (tb), Çağdaş Oruç (ts), Barış Yazıcı (tp). Willam Cardoso da altı parçaya perküsyonla katılmış.
 
Mega Müzik etiketi taşıyan albümün ilk klibi ise Loyka Productions-Batu Akyol tarafından “It’s Hard To Be A Woman” parçasına çekildi.

Albüm Ve Şarkılar 
   
       MOMENTS:
1-It's Hard To Be A Woman
2-Saturday Night
3-New Day
4-Superwoman
5-Say My Name
6-Veysel
7-So Deep
8-Why Now?
9-Stop… Take A Break
 


Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
DİLEK SERT ERDOĞAN, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ