İSKENDER PAYDAŞ PROJECK

İskender Paydaş (d. 22 Temmuz, 1967, İstanbul) Türk müzisyen, aranjör, yapımcı.

 Kosova, Makedonya ve Kırım'da kökleri olan bir ailede dünyaya gelmiştir. Orkestra şefi Muhittin Paydaş'ın oğludur. Millî kaleci Cihat Arman ise dedesidir. Babasının (Muhittin Paydaş ve Lordlar) orkestra provalarını evde yapmasından dolayı doğumundan beri müzikle iç içe. 

İlk enstrumanı üç yaşında davul olmuş. Öncesinde ise evdeki tüm tencere ve boya kutuları onun müzik aletleri olmuştur. Beş yaşında piyano dersleri almaya başlamıştır. “Büyük İskender” ismi ile şarkıcılığa başladı. Beş ve yedi yaşlarında çıkardığı iki 45'lik single’ı ve babasının orkestra şefliğinde Türkiye turnelerinde toplam 145 konseri var.Zagreb'de düzenlenen 1990 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi Kayahan temsil ederken,Demet Sağıroğlu ile sanatçıya eşlik etmiştir.

2005 yılında kurduğu ve hâlen devam eden 12 kişilik İskender Paydaş Orkestrası’nın hem şefi, hem de klavyecisi. Ajda Pekkan ve Nazan Öncel’e ve daha birçok sanatçının konserlerinde orkestra olmuşlardır. Ayrıca seneler önce büyük ses getiren Harun Kolçak'ın "Dualarım Yoluna" parçasının da müziği Paydaş'a aittir.

Albümleri:

Zamansız Şarkılar (2011)

Zamansız Şarkılar 2 (2014)


Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
İSKENDER PAYDAŞ PROJECK, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ