HALİL SEZAİ

Halil Sezai Paracıkoğlu, 16 Ağustos 1979 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Duygu Paracıkoğlu adında kız kardeşi vardır. Baba tarafı Bulgaristanlıdır.

Eskişehir Atatürk Lisesi'nden ve 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2012 yılında Kral Tv Müzik Ödüllerinde "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü almıştır.

2011 yılında vizyona giren İncir Reçeli filmi ile beyaz perdede yer alan Sezai, serinin devam filmi olan 2015 yapımı İncir Reçeli 2'de de başrolde oynamıştır. 2014 tarihli Çilek filminin ise yapımcılığını üstlendi. Yapışık Kardeşler filminde İmam rolünü oynadı.

Halil Sezai'nin Cenk ve Duygu adında iki kardeşi daha vardır. Ağabeyi Cenk Paracıkoğlu'da bir dönem mankenlik ve müzisyenlik yapmıştır. Kardeşi Duygu Paracıkoğlu ise oyuncudur.

DİSKOGRAFİSİ:

Seni Beklerken (2011), Her Neyse (feat.Serhat Karayiğit) (2012), Seni Beklemek (2012), Ey Aşk (2013), Ervah-ı Ezelden (2015)

ÖDÜLLERİ VE ADAYLIKLARI:

2012    Halil Sezai    Kral TV Video Müzik Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan Sanatçı    Kazandı

Seni Beklerken    En İyi Albüm    Adaylık   

Olsun    En İyi Şarkı    Adaylık  

2015    Kafası Kendinden Bile Güzel        En iyi Film Müziği    Adaylık    

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
HALİL SEZAİ, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ