Tarkan'ın Yıllar Önceki Görüntüsü Sosyal Medyayı Salladı

6.12.2014


Şaşırtan fotoğraf  yıllar sonra yeniden gündem oldu. Tarkan'ın dünyaca ünlü bir yıldız olmadan önce oynadığı bu dondurma reklamı sosyal medyayı adeta salladı. Kariyerinin henüz başındayken oynadığı bu reklamda Tarkan, farklı renklerdeki saçları ile ekran da yer alıyor. 

Şimdiki görüntüsü ile pek de benzerlik göstermeyen ünlü yıldızın bu reklamı özellikle kadın hayranlarını çok şaşırttı. Bu fotoğrafı  görenler nereden nereye demekten kendini alıkoyamasalar da, Tarkan'ın gelmiş olduğu zirveyi de unutmamak gerekiyor.

Tarkan'ın Yıllar Önceki Görüntüsü Sosyal Medyayı Salladı / Tarkan
Tarkan
Etiketler: Tarkan Dondurma Reklam
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ