Kerem Bursin Aşk Acısına Dayanamadı

5.12.2014


Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin ve Yağmur Tanrısevsin çiftinden sevindirici haber geldi. Ayrılık Peki Kerem Bursin ve Yağmur Tanrısevsin çiftinin çok konuşulan aşkında neler yaşanıyor.Gündemden hiç düşmeye Kerem Bursin'in aldığı o karar şöyle !


Güneş'in  haberine göre "Güneşi Beklerken" dizisinin setinde başlayan 1 yıllık ilişkilerinde mutlu gözüken çift geçen günlerde bitti. Şimdi ise gelen haberlere göre Yağmur Tanrısevsin ile Kerem Bürsin çifti için barış kapıda... 

Meslektaş aşıklar Bürsin'in Şeref Meselesi, Tanrısevsin'in de Kaçak dizisindeki yoğun temposu nedeniyle görüşemeyen çift, geçen günlerde ayrılık kararı almıştı. Ancak Bürsin'in, Tanrısevsin'i tekrar aramaya başlaması çiftin arasını yumuşattı.
Önümüzdeki günlerde çiftlerin ilişkileri nasıl ilerleyecek merak konusu.

Kerem Bursin Aşk Acısına Dayanamadı / Kerem Bursin
Kerem Bursin
Kerem Bursin Aşk Acısına Dayanamadı / Yağmur Tanrısevsin
Yağmur Tanrısevsin
Etiketler: Kerem Bursin Yağmur Tanrısevsin
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ