Lady Gaga Tecavüze Uğradığını İtiraf Etti

3.12.2014



Sahnede şovları ve kıyafetleriyle gündemdeki yerini her zaman koruyan Lady Gaga'dan itiraf! Lady Gaga, 19 yaşında Kendisinden 20 yaş büyük bir adam tarafından tecavüze uğradığını söyledi.

Yaz ayında ülkemizde verdiği konserlede uzun süre gündemden düşmeyen Amerikalı ünlü şarkıcı Lady Gaga, 19 yaşındayken kendisinden yaşça büyük bir erkeğin tecavüzüne uğradığını itiraf etti.
 
Gaga, İngilizcede ´domuz yada pis herif´ anlamına da gelen ´Swine´ adlı yeni şarkısının esin kaynağının yaşadığı tecavüz olayı olduğunu belirtti.

Lady Gaga Tecavüze Uğradığını İtiraf Etti / Lady Gaga
Lady Gaga
Etiketler: Lady Gaga Swine
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ