Adriana Lima Acun Ilıcalı İle İlişkisine Ne Dedi ?

3.12.2014


Victoria's Secret defilesinin podyum arkasına giren Anadolu Ajansı, Adriana Lima'ya Acun Ilıcalı'yla aşk yaşadığı iddiasını sordu.

Acun Ilıcalı’nın Brezilyalı manken Adriana Lima ile aşk yaşadığı ve evleneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Anadolu Ajansı muhabiri İnci Gündağ, bu iddiayı Adriana Lima'ya sordu. Güzel manken ise yanıt vermeyi reddetti. Diğer yandan, Türkiye'yi çok sevdiğini anlatan Adriana Lima, "Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten" dedi.
Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın moda şovu bu yıl ilk kez İngiltere'nin başkenti Londra'da yapıldı.

AA ekibi, defile öncesinde sahne arkasına girerek, modellerin şova hazırlık sürecini fotoğrafladı. AA ekibi, 25 makyöz ve 25 saç stilistinin dünyaca ünlü defile için hazırladığı modelleri görüntüledi.
Sahne arkasında AA muhabirine konuşan Adriana Lima, "Defile ilk defa Londra'da düzenleneceği için hepimiz çok heyecanlıyız. Bunun için Londra'dan daha iyi başka bir yer düşünemiyorum çünkü modanın başkentindeyiz" dedi.

ACUN İDDİASINA CEVAP VERMEK İSTEMEDİ
Türkiye hakkında konuşan Brezilyalı model, Türk mutfağını ve kültürünü çok sevdiğini dile getirdi. Lima, Türk basınında kendisiyle ilgili yer alan iddialara ise yanıt vermeyi reddetti.

"TÜRKİYE İKİNCİ EVİM"
Adriana Lima daha sonra Türkiye ile ilgili şunları söyledi;
"Türkiye çok güzel bir ülke. Gittiğimde herkes çok sıcak karşılamıştı beni. Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten. Tekrar gitmeyi çok isterim"

Adriana Lima Acun Ilıcalı İle İlişkisine Ne Dedi ? / Ariana Lima Acun Ilıcalı
Ariana Lima Acun Ilıcalı
Etiketler: Adriana Lima Acun Ilıcalı
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ