Ünlü Şarkıcıların Eski Sevgilileri Fena Yakalandı !

1.12.2014


Mega star Tarkan’ın eski aşkı Bilge Öztürk ile şarkıcı Sıla’nın eski aşkı Özgür Mumcu, öpüşürken görüntülendi. Öztürk, “İkimizin de sevgilisi var mahvoluruz” derken, Mumcu para teklif etti: Silin onları, size para vereyim!

Asmalımescit’teki bir mekanın önünde, ayaküstü eğleniyordu; öpüşmeye başladıkları an, fotoğraflarının çekildiğini fark edip şok oldular. Mumcu, elini cebine soktu ve meslektaşlarını aşağılayarak “Arkadaşlar bu fotoğrafları silmeniz için kaç para lazım? Lütfen silin, istediğiniz parayı size vereyim” dedi.

GAZETECİLERDEN ‘hayır’ yanıtını alan Mumcu’nun yardımına Bilge Öztürk yetişti. Öztürk, “Arkadaşlar lütfen fotoğrafları silin. İkimizin de sevgilisi var, ikimiz de mahvoluruz. İsterseniz size poz verelim ama bu fotoğrafları silin” teklifinde bulundu.  Olumsuz yanıt alan ikili eğlendikleri mekana geri döndü.

Kaynak; Milliyet

Ünlü Şarkıcıların Eski Sevgilileri Fena Yakalandı ! / Özgür Mumcu , Bilge Öztürk
Özgür Mumcu , Bilge Öztürk
Etiketler: Bilgen öztürk Özgür Mumcu Tarkan Sıla
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ