Anlaşmazlık Olmayan Bağımsız Bir Ülkeyi İşgal Ettik

27.11.2014


Avustralyalı oyuncu yeni filminin tanıtımında, Aramızda hiçbir anlaşmazlık olmayan bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik ifadesini kullandı.


Avustralyalı oyuncu ve yönetmen Russell Crowe, Türkiye'de çekilen yeni filminin tanıtımında, "Aramızda hiçbir anlaşmazlık olmayan bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik" ifadesini kullandı.
Crowe, Kanal 7 televizyonunda yayınlanan özel röportajında,  "The Water Diviner" filmine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Sunucu Mike Willesee'in sorularını yanıtlayan Crowe, ''Bence 100 yıl sonra bu mitolojiye açıklık getirmek lazım ve millet olarak olgun davranıp karşı tarafın anlattığı hikayeyi hesaba katmamız gerek. Çünkü, biliyorsunuz aramızda hiçbir anlaşmazlık olmayan bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik" dedi.
Willesee, böyle bir söylemi ilk kez duyduğunu ifade ederken, Crowe, ''Kahramanlıklar hakkında istediğimiz kadar konuşabiliriz, benim için çok daha önemlisi, boşuna heba olan hayatlar'' dedi.

Avustralyalı Oscar ödüllü ünlü oyuncu Crowe'un programa eşofmanları ile katılması, bazı hayranları tarafından sosyal medyada eleştirildi.
Film, Çanakkale Savaşı'nın sona ermesinden 4 yıl sonra savaşta hayatlarını kaybeden 3 oğlunun mezarlarını bulmak için Çanakkale'ye giden Avustralyalı bir babanın yaşadıklarını anlatıyor.
''The Water Diviner'' için 2 Aralık'ta Sydney, 3 Aralık'ta ise Melbourne'da gala yapılacak.

Anlaşmazlık Olmayan Bağımsız Bir Ülkeyi İşgal Ettik / Son Umut
Son Umut
Anlaşmazlık Olmayan Bağımsız Bir Ülkeyi İşgal Ettik / Son Umut
Son Umut
Etiketler: The Water Diviner Son Umut Yılmaz Erdoğan Cem Yılmaz Russell Crowe
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ