Ata Demirel ve Özge Borak'ın Ayrılık Nedeni!

25.11.2014


                                   
Magazin gündemine bomba gibi düşen Ata Demirer Özge Borak ayrılığının arkasından bakın ne çıktı?
Show Tv’de yayınlanan Her Şey Dahil programına konuk olan deneyimli gazeteci İpek Durkal, Ata Demirer ile Özge Borak’ın boşandıktan sonraki hayatına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MADDİYAT BİTİRDİ

“Ayrılığın maddi yönden olduğu, Ata Demirer’in paraya ihtiyaç olduğu dönemde biraz cimri davrandığı iddia ediliyor” diyen İpek Durkal, “Her ikisinin de üzgün olduğunu biliyoruz. Ata ile Özge hala görüşüyor” dedi. İpek Durkal, “Daha düne kadar çift birbirlerine olan aşklarından bahsediyordu. En yakın arkadaşları bile hayretler içerisinde. Kimsenin böyle bir durumdan haberi yoktu. Herkes o gün öğrendi. Hiç kimseye bir şey söylemediler” diye konuştu.

KAYNAK: Sözcü

Ata Demirel ve Özge Borak'ın Ayrılık Nedeni! / Ata DEMİREL Özge BORAK
Ata DEMİREL Özge BORAK
Etiketler: Ata Demirel Özge Borak Ayrılık Nedeni
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ