Bülent Ersoy Deniz Seki İçin Şöhreti Taşıyamadı dedi

24.11.2014


En son Deniz Seki için 'Kondurmak istemiyorum' diyen Bülent Ersoy, sahneden önce gazetecilerin karşısına çıktı. Ersoy, zehir zemberek açıklamalar yaptı


Bülent Ersoy, önceki akşam Günay Restaurant'ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerin karşısına çıkan Diva, uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçundan hapis yatan Deniz Seki için zehir zemberek açıklamalar yaptı. Sezen Aksu'nun Seki'ye mektup yazmasını değerlendiren Ersoy "Sezen benim can arkadaşım. O mektubu moral olması için yazmıştır. Onu desteklediği için değil, orada kendine mukayyet ol, üretmeye, çalışmaya devam et diye destek amaçlı yapmıştır" dedi.  


'NEDEN SADECE O GİRDİ'

Ersoy, "Sezen Aksu hapis yatmadı, ben yattım. Kimse benim kadar bilemez. Yalnız o yapmadı diğer yapanlar arsız arsız geziyorlar. Ben çoğunu görüyorum dizi, film çekiyorlar. Neden sadece Deniz girdi bilemiyorum" diye konuştu.  

Kaynak: Akşam



BÜLENT ERSOY DENİZ SEKİ YAKALANDIĞINDA 'KONDURAMADIĞINI' SÖYLEMİŞTİ

Haberi arkadaşlarıyla çıktığı akşam yemeği sırasında alan Bülent Ersoy, "Bu kadar üstüne gidilmeli miydi bilemiyorum. Kanunlar önünde Bülent Hanım, Deniz Hanım, fark etmez tabii, herkes eşittir ama hakikaten yapıyor muydu? Pek kondurmak istemiyorum, sevimsiz işler" diye konuştu.


''ŞÖHRETİ TAŞIMAK ZORDUR, KALDIRAMIYORLAR''

Sabah'ın haberine göre; Diva son dönemde sanat camiasında birçok ismin uyuşturucu operasyonu sonrası gözaltına alınmasıyla ilgili ise şunları söyledi: "Starlığı taşımak çok zordur veya o starlığın nereye kadar gideceğini bilemeyip orada bir sarsıntı olduğu vakit onu hazmetmek de zordur. Buna kendilerini adapte edecekler. Hep görüyorum; en zirvedeki isimler. Şöhreti taşımak çok zor, kaldıramıyorlar. Benim çektiklerimi çekseler acaba ne içeceklerdi onu merak ediyorum. Deniz'e kadın olduğu için üzülüyorum, yazık.

Bülent Ersoy Deniz Seki İçin Şöhreti Taşıyamadı dedi / Deniz Seki Bülent Ersoy
Deniz Seki Bülent Ersoy
Etiketler: Deniz Seki Bülent Ersoy Sezen Aksu Günay Resteurant
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ