Aşk, Ayrılık Ve Hüzün Berkayın Gel Gel Klibin de Buluştu

19.09.2014

Yaz başı dinleyicisi ile buluşan ve çok beğeni toplayan Berkay , Aşk Melekleri' isimli albümünün ikinci klibini sözü ve müziği Berkay ve Çağrı Telkıvıran a ait olan Gel Gel şarkısına çekti.
Radyolarda sıkça çalışan ve çok istek alan ,www.berkaysahin.com.tr 'de yapılan ankette de en çok oyu alan Gel Geli yönetmen Hasan Kuyucu çekti. Hasan Kuyucunun kamerasının karşısına geçen Berkay, 49 saat süren klip çekimlerinden oldukça mutlu ayrıldı. 27 kişilik bir ekip Berkay için 49 saat dur durak demeden çalıştı.
Şarkıları ile tüm genç kızların yüreklerinde fırtınalar kopartan Berkay senaryosunu kendi yazdığı klibindeki oyunculuğu ile çok konuşulacağa benziyor. 
Klip tamamlar tamamlamaz yurtiçi ve yurtdışı konserlerine de devam eden Berkay , hayranlarıyla şarkılarıyla buluşmaktan mutlu olduğunu söylüyor.

Aşk, Ayrılık Ve Hüzün Berkayın Gel Gel Klibin de Buluştu / Berkay Foto
Berkay Foto
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ