Entellektüel Olma Çabası Serenay Sarıkaya'yı Rezil Etti

27.12.2014

Serenay Sarıkaya, entellektüel imajı çizmek isterken komik duruma düştü.

Güneş'in haberine göre Sarıkaya, Kürk Mantolu Madonna ve Ben Uyurken Gitseydin kitaplarını paylaşarak altına "Bunları tatlım göndermiş, ne zamandır paylaşacağım unutmuşum.
Kürk mantıklı Madonna zaten çok sevdiğim bir kitaptır. Diğerini de en yakın zamanda okuyacağım" yazdı.

Oyuncu okuduğunu söylediği kitabın adını yanlış yazınca "Yuh bende de kürk montlu Madonna var, ne cahilsin" gibi onlarca tepki mesajı yağdı.
Paylaşımını hemen silen Sarıkaya, kitabın adını düzelterek yorumunu tekrar yayınladı.

Etiketler: Ben Uyurken Gitseydin Kürk Mantolu Madonna Serenay Sarıkaya
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ