Samantha Schacher Canlı Yayında Soyundu !

26.12.2014

Bunuda Yaptılar! Televizyon kanalları reyting yarışında her şeyi yapmaya hazır. Yapılan programalar ilgiyi arttırmak için akıl almaz yollar seçiliyor.

 Ünlü sunucu Samantha Schacher, sunuculuğunu yaptığı yarışma programında da ilgiyi arttırmak için bu yollardan biri seçildi. 'Debate Your Fate' yarışmasının güzel sunucusu Samantha Schacher iddiayı kaybedince güzelliğini kullandı ve soyunmaya başladı. Schacher'in görüntüleri kısa sürede paylaşım sitelerinde en çok izlenenler arasına girdi. Bazı kesimlerin tepkisini çeken kanal yönetimi, yayınlarına devam edeceğini açıkladı.

Etiketler: Your Fate Samantha Schacher
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ