Acun Ilıcalı'nın Bu Tarz Benim İçin Ödeyeceği Para

23.12.2014


Son yılların en çok konuşulan programları arasına giren 'Bu Tarz Benim' ilk sezonu skandallar eşliğinde bitirdi. En çok izlenenler arasına giren programın, yeni sezondaki bölümleri Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanacak.

Canlı yayın skandalı ve yapımcı-kanal kavgasıyla ilk sezonu bitiren program için medyaya da yansıyan yavganın arkasında ciddi bir transfer kapışması olduğu iddia ediliyor. Radikal'in haberine göre, Acun Ilıcalı, 3 katı fazla para verip programı kendi kanalına transfer etmiş.

Radikal'deki haber şöyle:

Programın 'büyük ödülü' 100 bin TL. Yani diğer yarışmalarla kıyaslanamayacak denli 'küçük' bir meblağ. Her hafta her bir yarışmacıya 1500 TL kıyafet parası verildiği belirtiliyor. Üstelik bu maliyet, 20 binlerden başlayıp her geçen hafta eleme olduğundan giderek azaldı. Üstüne bir de sponsorlar devreye girince maliyet daha da düştü. Jüriye ne kadar ödendiği ise elbette bilinmiyor.



Tüm bunlar alt alta toplandığında gerçekten maliyet olarak şu anda bu reytingi alan pek çok dizi ve yarışmadan oldukça düşük düzeylerde. Getirisi ise hayli yüksek. 

İşte bu ekonomik tablo birçok kanalın da gerçekten imrendiği bir durum. Ve yarışın kızıştığı şu ortamda deyim yerindeyse bir 'televizyon kurdu' olan Acun, hızlı davranıp daha yarışma bitmeden devreye girdi. TV 8'i aldıktan sonra bazı dizileri ve programları transfer eden Acun Ilıcalı, Bu Tarz Benim'e finale bir hafta kala adeta 'çengel' attı.

İpler de işte bu noktada koptu.

Radikal'in televizyon camiası kulislerinden edindiği bilgilere göre, Acun Ilıcalı yarışmayı alabilmek için gerçekten ciddi miktarda bir parayı gözden çıkarmış durumda. İddialara göre, Show TV, Bu Tarz Benim'i yapan şirkete haftalık 290 bin TL ödedi. Yarışma 13 hafta sürdü. Yani kanal şu ana kadar 3 milyon 770 bin liralık bir ödeme yapmış oldu.

ACUNDAN 9 MİLYON 750 BİN LİRA

Acun Ilıcalı'nın ise, yapımcı şirkete haftalık 750 bin lira önerdiği ileri sürülüyor. Ve kanalla yarışma arasındaki ipleri kopartan da aradaki bu 3 katına yakın fark. Eğer konuşulan bu miktar doğruysa Acun Ilıcalı, yarışma için 13 haftada 9 milyon 750 bin lira ödeme yapmak zorunda.

Etiketler: Bu Tarz Benim İçin TV8 ShowTV Acun Ilıcalı
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ