Ünlü Şarkıcı Iggy Azalea Porno Kaset Tehdidi

21.12.2014


ABD'deki protestolar sırasında polis Eric Garner’ı etkisiz hale getirmeye çalışırken boğarak öldürmüştü. Son sözleri “Nefes alamıyorum” olan Garner’ın ölümüyle ilgili pek çok ünlü isim ABD’de tepki mesajları yazmıştı. Eric Garner hakkında tepkisini dile getiren bir sanatçı da Azealia Banks olmuştu.

Avustralyalı rapçi şarkıcı Iggy Azalea, sosyal medyada tepki mesajı paylaşan siyahi şarkıcı Azalea Banks'in ‘ırkçı söylemlerde bulunduğunu’ söyleyerek, onu eleştiri yağmuruna tuttu. Ancak hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaştı.

Avustralyalı Iggy Azalea, bu mesajı üzerine özür dilemesi yönünde baskılara maruz kalırken, ABD'deki protestolara en büyük desteği veren gruplardan Anonymous'un da hedefine yerleşti.

Avustralyalı rapçi, ünlü hacker grubu tarafından New York'taki protestoculardan ve Azalea Banks’ten özür dilememesi durumunda seks kasetini yayınlamakla tehdit edildi.
Kendilerini 'hacktivist' olarak tanımlayan siber saldırı grubu Anonymous, resmi Twitter hesabından Avustralyalı rapçi Iggy Azalea'nın ırkçı söylemlerini eleştirerek, protestolarda hayatlarını kaybedenlerin anısına saygısızlık yapmakla itham etti.

Iggy Azalea’nın ‘yaptığı duyarsız açıklamalar sebebiyle siyahi vatandaşlardan bir an önce özür dilemesi gerektiğini’ ifade eden hacker grubu, aksi takdirde arşivlerinde yer aldığını iddia ettikleri, Iggy Azalea'ya ait seks kasetini kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.
Azalea’nın bir sonraki hareketinin ne olacağı merak konusu.



Etiketler: Eric Garner Iggy Azalea Anonymous
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ