Serenay Arda'ya Neden Hayır Dedi ?

21.12.2014

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın kendisiyle tanışmak isteyen Atletico Madrid'li futbolcu Arda Turan'ı neden geri çevirdiği ortaya çıktı. 'Gönül İşleri' dizisinin yıldızı Sinem Kobal'la aynı ajansta olan Sarıkaya'nın ortak dostlarının "Arda Sinem'i çok üzdü, seni de üzmesin" sözlerinden etkilendiği öğrenildi. 


Bu uyarı üzerine Arda Turan'la tanışmaktan vazgeçen Sarıkaya arkadaşları vasıtasıyla Kobal'a şu mesajı gönderdi: "Arda'yla aramızda bir şey yok, olamaz." Dört gün önce bir açıklama yapan Sarıkaya Arda Turan'la yakınlaşma haberlerini yalanladı.
Hürriyet

Serenay Arda'ya Neden Hayır Dedi ? / Arda-Serenay
Arda-Serenay
Etiketler: arda turan serenay sarıkaya sinem kobal
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ