Haluk Levent Tekrar Hapse Girecek İddiası !

14.12.2014


Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Rock müziği sevilen şarkıcısı Haluk Levent'in yeniden cezaevine gireceği iddia edildi. Karşılıksız çekler ve ücretini alıp çıkmadığı konser davalarıyla sık sık gözaltına alınan ve mahkemelik olan sanatçı bu kez hapse girecek.

Yıllardan beri borç batağından kurtulamayan ünlü rockçı Haluk Levent, 350 bin TL borcu olduğu şarkıcı Arel tarafından 3. kez mahkemeye verildi. Alınan habere göre, Levent'in hakkında 3 ay kesinleşmiş hapis kararı olduğu ortaya çıktı.
Hakkında yakalama kararı çıkarılan Levent işadamı E.K.’ya olan 1 milyon lirayı aşkın borcunu ödemediği gerekçesiyle icralık oldu. Sanatçının İstanbul’daki evine alacaklının avukatı hacze gitti. İddiaya göre haciz memurlarına “Borcumu ödeyeceğim” diyerek bir miktar para veren Levent’in eşyaları “Yediemin” olarak kendisine teslim edildi.
Levent’e, 3 ay hapis, bin 800 TL adli para cezası verildi. Levent’in benzer suçlardan sabıkalı oluşu nedeniyle cezası ertelenmedi. Mahkeme, Haluk Levent’in yakalanarak cezaevine konulması amacıyla Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir yazı gönderdi.

"KUMAR OYNUYOR"
Şarkıcı Arel, "Haluk kumar borçları yüzünden onlarca kişi gibi beni de mağdur etti. Hakkında hapis kararı var. Gördüğü yerde tutuklanacak" dedi. Haluk Levent ise borcunu kabul etti ve "Borcun bir kısmı cuma günü Arel'in hesabında olacak" dedi. Ancak Haluk Levent'in sözünü tutmadığı öğrenildi.

Haluk Levent Tekrar Hapse Girecek İddiası ! / Haluk Levent
Haluk Levent
Haluk Levent Tekrar Hapse Girecek İddiası ! / Haluk Levent
Haluk Levent
Haluk Levent Tekrar Hapse Girecek İddiası ! / Haluk Levent
Haluk Levent
Haluk Levent Tekrar Hapse Girecek İddiası ! / Haluk Levent
Haluk Levent
Etiketler: Haluk Levent
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ