Meryem Uzerli'ye Kıvanç Tatlıtuğ Hayır dedi !

11.12.2014


'Kurt Seyit ve Şura' dizisi yayından kaldırılınca ekrana küsen Kıvanç Tatlıtuğ, Meryem Uzerli'nin yeni projesini de geri çevirdi. Kıvanç, Meryem'e 'hayır' dedi  ‘KURT SEYİT ve Şura' dizisi reyting kurbanı olan Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara 1 yıl ara verdiğini açıkladı. Yapımcıların ikna etmek için peşinden koştuğu Tatlıtuğ'un Meryem Uzerli'nin yeni dizisinden gelen teklife de 'hayır' dediği öğrenildi.


Ünlü oyuncunun ajansı da "Kıvanç, Eylül 2015 tarihine kadar TV'de bir projede yer almayı düşünmüyor, teklifleri geri çeviriyor. Ayrıca kendisi yeni projesini yine Ay Yapım'la gerçekleştirecektir" dedi.

Meryem Uzerli'ye Kıvanç Tatlıtuğ Hayır dedi ! / Meryem Uzerli - Kıvanç Tatlıtuğ
Meryem Uzerli - Kıvanç Tatlıtuğ
Meryem Uzerli'ye Kıvanç Tatlıtuğ Hayır dedi ! / Meryem Uzerli - Kıvanç Tatlıtuğ
Meryem Uzerli - Kıvanç Tatlıtuğ
Etiketler: Meryem Uzerli Kıvanç Tatlıtuğ
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ