Perihan Savaş Star TV' den Ayrılma Kararı Aldı

8.12.2014

Türk sinemasının Başarı isimlerinden biri olan Perihan Savaş, hafta içi her Sabah star TV’de yayınlanan, Sinem Yıldız ile birlikte sunuculuğunu üstlendiği ‘Hayat Sevince Güzel’ programına veda etme kararı aldı.

Savaş, programdan ayrılma sebebini “Mutluluğa giden yolda halkımıza yardımcı olmak üzere bu programda yer alma kararı almıştım. Fakat programın içeriği yardım konseptinden çıkartılıp, izdivaç programına dönüştürülmek istenmesi sebebiyle, etik olarak bu işte yer alamayacağım kararını vermiş bulunmaktayım.” sözleriyle açıkladı.

Perihan Savaş Star TV' den Ayrılma Kararı Aldı / Hayat Sevince Güzel
Hayat Sevince Güzel
Etiketler: Perihan Savaş Sinem Yıldız Hayat Sevince Güzel
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ